Pechservice

ONE-STOP-SHOPPING

ONE-STOP-SHOPPING

NO NONSENSE TRUCK- EN TRAILERSERVICE

NO NONSENSE TRUCK- EN TRAILERSERVICE

SPECIALIST IN BOUWVOERTUIGEN

SPECIALIST IN BOUWVOERTUIGEN

Stoter Pechservice

Heeft u pech onderweg met uw truck of trailer? Maak dan gebruik van de pechservice van een TopTruck garage waar wij bij aangesloten zijn. Wij helpen u overal en altijd met onze service die 24 per uur en zes dagen in de week voor u klaar staat.

TopTruck S.O.S.

Bent u een klant van een TopTruck garage? Dan biedt TopTruck u een extra service: TopTruck S.O.S. U ontvangt dan een pasje van uw TopTruck servicepunt. Wanneer u tijdens één van uw ritten met pech te maken krijgt, dan kunt u als klant van een TopTruck garage een gratis telefoonnummer van TopTruck S.O.S. bellen. U wordt dan zowel in Nederland als buitenland geholpen met pech onderweg. U wordt in het Nederlands te woord gestaan.

Het nummer is 24 uur per dag en 6 dagen in de week beschikbaar. De pechservice medewerker aan de andere kant van de lijn begeleidt u vanaf het moment van inbellen met alle nodige assistentie. Indien u nog geen TopTruck S.O.S. pas heeft, kunt u zich voor deze service aanmelden via uw lokale TopTruck-garage.

Nog geen klant van de TopTruck vestiging bij u in de buurt, kijk snel hier voor de vestiging die u deze 24h pechservice kan aanbieden.

24/6 BESCHIKBAAR VOOR ONZE KLANTEN.

BEL ONZE SERVICEDIENST