Op- en overslag

VAN KLEINE ONDERNEMERS TOT GROTE SPELERS

VAN KLEINE ONDERNEMERS TOT GROTE SPELERS

RUIM 90 JAAR ERVARING

RUIM 90 JAAR ERVARING

DE HOOGSTE KWALITEIT BOUWGRONDSTOFFEN

DE HOOGSTE KWALITEIT BOUWGRONDSTOFFEN

Stoter Bouwgrondstoffen beschikt over een zeer modern en goed ontwikkeld op- en overslagsysteem. Hierdoor is het mogelijk om meerdere schepen per dag te lossen. Met dit systeem lossen wij gemiddeld 800 ton per uur. Ook verzorgen wij het transport van het product rechtstreeks uit het schip. Het product wordt door een opvoerband in een 250 kuubs trechter getransporteerd. Onder deze trechter kunnen de vrachtwagens zelf laden. Producten die voor onze eigen handel per schip aankomen worden door middel van de opvoerband op een grote bult gedraaid en per shovel geladen.

Wij lossen veel schepen voor externe bedrijven en verzorgen dan ook direct het transport naar plaats van bestemming. Stoter bouwgrondstoffen kan deze scheepsladingen ook gewogen afleveren. Dit door middel van een weegbrug.

STOTER BOUW GRONDSTOFFEN

Stoter Bouwgrondstoffen beschikt over een weegbrug waardoor de lading ook uit de trechter gewogen afgeleverd kan worden. Dit is een openbare weegbrug. Dit geeft de mogelijkheid aan elk geregistreerd bedrijf om hier zelfstandig te wegen. Voor meer informatie en het aanvragen van een weegbadge?

kijk hier voor meer informatie